Training vacatureteksten schrijven

  1. Reusachtig
  2.  | 
  3. SEO-trainingen
  4.  | Training vacatureteksten schrijven

De arbeidsmarkt is oververhit. De juiste mensen vinden is enorm lastig in deze tijd.  Je probeert van alles om de vacature onder de aandacht te brengen en mensen actief te benaderen. Zonder succes. Het lijkt wel dweilen met de kraan open. Heb je al eens kritisch naar de vacaturetekst gekeken. Zou jij erop solliciteren?

Aantrekkelijke vacatureteksten leer je schrijven in deze training

Een aanbrengbonus, social media-campagnes, adverteren op vacaturebanken, potentiële -en minder potentiële- kandidaten benaderen op LinkedIn… Welke acties je ook onderneemt om die nieuwe collega te werven, ze zullen met een belabberde vacaturetekst weinig resultaat opleveren.

Jouw vacaturetekst is de basis. En als je mensen wilt bewegen om bij jouw organisatie te komen werken, dan moet die vacaturetekst steengoed zijn. Want voor jou 10 anderen op dit moment.

Maar hoe schrijf je nou dé vacaturetekst die een lezer razend enthousiast maakt én hem in beweging zet? Je leert het tijdens de training vacatureteksten schrijven.

Wat je leert tijdens de training

In twee dagdelen gaan we aan de slag met het verbeteren van jouw vacatureteksten. Aan de hand van een presentatie en praktijkvoorbeelden, leer je alles over het wervend schrijven van vacatureteksten.

We benaderen de vacaturetekst vanuit verschillende invalshoeken:

  • inhoud: wat moet er allemaal in de teksten komen te staan?
  • enthousiasme: hoe enthousiasmeer je de lezer?
  • storytelling: wat kunnen we van storytelling gebruiken in vacatureteksten?
  • vindbaarheid: welke terminologie gebruik je en hoe zorg je ervoor dat de vacaturetekst online goed gevonden wordt?
  • taalgebruik en schrijfstijl: wat zijn aanraders om te doen en wat kun je beter laten?
  • conversie: hoe zorg je ervoor dat lezers ook actie ondernemen?

Natuurlijk blijft het niet bij een droge presentatie. We gaan ook met jouw praktijk aan de slag. Aan het einde van de training heb jij twee perfecte vacatureteksten én weet jij in het vervolg precies wat je moet doen om zelf effectieve vacatureteksten te schrijven.

Voor wie is dit een goede training?

Deze training is geschikt voor iedereen die wel eens, of regelmatig, vacatureteksten schrijft. De training is eerder gegeven bij diverse recruitmentbureaus, zorginstellingen, en HR-afdelingen. Maar ook voor communicatiemedewerkers is dit een goede training.

Wat kost de training vacatureteksten schrijven?

De training wordt incompany gegeven.
Duur: 2 dagdelen
Kosten: €1495 ex BTW

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te plannen.

Trainer cursus effectieve vacatureteksten schrijven:
Debbie Rözer

Ik ben Debbie. Inmiddels al ruim 15 jaar communicatiespecialist. Al jaren geef ik SEO-copywriting trainingen. Enkele jaren geleden kreeg ik de vraag of ik de training ook kon toespitsen op vacatureteksten. Zo ontstond de training ‘Effectieve vacatureteksten schrijven’.

Daarop is zoveel leuke feedback gekomen, waardoor ik de training steeds verder heb doorontwikkeld met inzichten vanuit verschillende vakgebieden. Inmiddels hebben al veel verschillende organisaties profijt gehad van deze vacatureteksten-training. De training zal je gegarandeerd nieuwe inzichten geven en ervoor zorgen dat jouw vacatureteksten meer resultaat op gaan leveren.

Wat anderen zeggen over de training vacatureteksten schrijven

De training was heel leerzaam. Zo had ik vacatureteksten nog nooit bekeken! Dankzij de training lukt het mij veel sneller goede vacatureteksten te schrijven. Bovendien merkte ik al resultaten in het aantal aanmeldingen ten opzichte van mijn oude vacatureteksten. Het is zeker een aanrader!

Timothy van 't Hoff

Vestigingsmanager en recruiter, Procestechniek.nl

Contact

Ben je benieuwd wat Reusachtig voor jou kan betekenen?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Stuur een e-mail naar debbie@reusachtig.nl
of bel met 026 382 65 21

Ben je benieuwd wat Reusachtig voor jou kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Stuur een e-mail naar debbie@reusachtig.nl
of bel met 026 382 65 21