SEO coaching

  1. Reusachtig
  2.  » 
  3. SEO Trainingen
  4.  » SEO coaching

Intensief met jouw praktijk aan de slag met 1-op-1 SEO coaching

Ga je graag 1-op-1 aan de slag om zoekmachine optimalisatie onder de knie te krijgen en meer te halen uit jouw website? Dat kan!

Wil je graag aan de hand van jouw praktijk meer leren over zoekmachine optimalisatie en vind je het fijn regelmatig contact te hebben? Wil je een eigen ontwikkelplan en zo zoekmachine optimalisatie onder de knie krijgen? Of heb je hele specifieke vragen of problemen waar je tegen aan loopt en die je graag samen op wilt lossen?
Dan is 1-op-1 SEO coaching wat voor jou.

Zo kun je met zoekmachine optimalisatie aan de slag op momenten dat het jou uit komt. En leer je vanuit jouw praktijk hoe je ook in de toekomst zelf aan de slag kunt. Dat kan je behoorlijk wat kosten besparen.

Hoe gaan we te werk tijden het SEO coachingstraject?

Aan de hand van een inventarisatie van jouw specifieke wensen stellen we samen een plan op. We bespreken welke onderwerpen jou het meeste kunnen gaan helpen, hoe we afspreken en wanneer.

SEO coaching in regio Arnhem

Het doel van 1-op-1 SEO coaching is door persoonlijke begeleiding zelf aan de slag te kunnen met zoekmachine optimalisatie.

Elkaar in de ogen kunnen kijken is heel belangrijk om ook als het ingewikkelder wordt elkaar te begrijpen. Daarom zijn de afspraken bij voorkeur op een locatie in de regio Arnhem. Bijvoorbeeld op het kantoor van Reusachtig in Arnhem-Zuid (Schuytgraaf), maar ook bij jouw op kantoor als de reisafstand haalbaar is.

Wat kost zoekmachine optimalisatie coaching?

Jouw wensen bepalen het aantal sessies.

Tot 4 sessies wordt hiervoor het standaard uurtarief gerekend van € 90,- per uur (ex BTW). Heb je meer dan 4 sessies nodig kunnen we een pakketprijs overeenkomen.

Over de SEO coach: Debbie Soplantila - Rözer

“Ik vind het leuk samen te werken aan een bepaald resultaat. Ik vind het geweldig om te zien hoe iemand met de juiste begeleiding kan groeien en zelf in staat is aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie.
Al 8 jaar geef ik diverse trainingen en help ik mensen hun weg te vinden in online marketing en zoekmachine optimalisatie. Inmiddels heb ik 12 jaar bureau ervaring en ben ik gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Ik heb met heel veel verschillende bedrijven gewerkt (zowel B-to-B, als B-to-C en e-commerce).
Daardoor kan ik me makkelijk inleven in jouw persoonlijke situatie en passende hulp bieden. Of je nu sterker wilt worden in de basis van zoekmachine optimalisatie, SEO copywriting of specifieke technische optimalisaties of migraties wilt doen.”

Lees meer Reusachtig

Vragen of wil je direct aan de slag met SEO coaching?
Neem gerust contact op!