SEO-coaching

  1. Reusachtig
  2.  | 
  3. SEO-trainingen
  4.  | SEO-coaching

Met SEO-coaching gaan we samen intensief met jouw website aan de slag

Ga je graag 1-op-1 aan de slag om zoekmachine optimalisatie onder de knie te krijgen en meer te halen uit jouw website? Dat kan!

Wil je graag aan de hand van jouw praktijk meer leren over zoekmachine optimalisatie en vind je het fijn regelmatig contact te hebben? Wil je een eigen ontwikkelplan en zo zoekmachine optimalisatie onder de knie krijgen? Of heb je hele specifieke vragen of problemen waar je tegen aan loopt en die je graag samen op wilt lossen?
Dan is 1-op-1 SEO coaching wat voor jou.

Zo kun je met zoekmachine optimalisatie aan de slag op momenten dat het jou uitkomt. En leer je vanuit jouw praktijk hoe je ook in de toekomst zelf aan de slag kunt.

Hoe gaan we te werk tijdens het SEO-coachingstraject?

Aan de hand van een inventarisatie van jouw specifieke wensen stellen we samen een plan op. We bespreken welke onderwerpen jou het meeste kunnen gaan helpen, hoe vaak we face-to-face of online afspreken en wat de kosten zijn.

SEO-coaching in regio Arnhem

Het doel van 1-op-1 SEO coaching is door persoonlijke begeleiding zelf aan de slag te kunnen met zoekmachine optimalisatie.

Elkaar in de ogen kunnen kijken is heel belangrijk om ook als het ingewikkelder wordt elkaar te begrijpen. Daarom zijn de afspraken bij voorkeur op een locatie in de regio Arnhem. Bijvoorbeeld op het kantoor van Reusachtig in Arnhem-Zuid (Gelderse Poort), of bij jou op kantoor als de reisafstand dat toelaat.

Wat kost SEO-coaching?

Jouw wensen bepalen het aantal sessies.

Tot 4 sessies wordt hiervoor het standaard uurtarief gerekend van € 90,- per uur (ex BTW). Heb je meer dan 4 sessies nodig kunnen we een pakketprijs overeenkomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbaarheid? Neem dan even contact op!

SEO-coach Debbie Rözer

“Ik vind het leuk samen te werken aan een bepaald resultaat. Ik vind het geweldig om te zien hoe iemand met de juiste begeleiding kan groeien en zelf in staat is om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie.

Al 10 jaar geef ik diverse trainingen en help ik mensen hun weg te vinden in online marketing en zoekmachine optimalisatie. Inmiddels heb ik zo’n 15 jaar bureau-ervaring en ben ik gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Ik heb met heel veel verschillende bedrijven gewerkt (zowel B-to-B, als B-to-C en e-commerce).

Daardoor kan ik me makkelijk inleven in jouw persoonlijke situatie en passende begeleiding bieden. Of je nu sterker wilt worden in de basis van zoekmachine optimalisatie, SEO copywriting of specifieke technische optimalisaties of migraties wilt doen. Ik begeleid je er graag bij”

Lees meer over Reusachtig 

Mijn tarieven

Reusachtig is transparant in resultaat
én tarieven

Reusachtig is transparant in resultaat én tarieven

SEO-coaching per uur, tot 5 sessies

 

 

SEO-coaching per uur, vanaf 5 sessies

 

Contact

Ben je benieuwd wat Reusachtig voor jou kan betekenen?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Stuur een e-mail naar debbie@reusachtig.nl
of bel met 026 382 65 21

Ben je benieuwd wat Reusachtig voor jou kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Stuur een e-mail naar debbie@reusachtig.nl
of bel met 026 382 65 21