SEO pakket

  1. Reusachtig
  2.  » SEO pakket voor starters

SEO pakket voor starters en kleine ondernemers

Als starter zijn moet je bij 0 beginnen als het gaat om de vindbaarheid van jouw bedrijf en aanbod.
En dat wil je natuurlijk goed doen. Of je bent al een tijdje als ondernemer actief, maar hebt geen idee waar je moet beginnen voor een betere online vindbaarheid.

Speciaal voor starters en kleine ondernemers die een grote online groeiambitie hebben biedt Reusachtig een compleet SEO pakket. Daarmee zorg je er voor dat je online een vliegende start maakt.

Voor een vast bedrag van 2.950,- maak je een kickstart met jouw bedrijf. Dat is natuurlijk niet niks, maar daar krijg je een boel (gratis bezoekers) voor terug. Je krijg in elk geval de know-how hoe je online succes gaat behalen.

De inhoud van het SEO pakket

Het klinkt natuurlijk geweldig: je website tip-top geoptimaliseerd en alle bagage om zelf daarna aan de slag te gaan. Natuurlijk wil je ook weten hoe. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt met een kleine onderneming om online succesvol te gaan worden

Online positionering

Samen kijken we aan de hand van wat je nu exact gaat bieden, voor welke doelgroepen je dit aanbiedt en met welke boodschappen je online succesvol gaat communiceren.

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek waarmee ik jouw inzicht geef in met welke termen jouw doelgroep zoekt en op welke zoektermen je je het beste kunt richten.

 

SEO strategie bepaling

Op basis van jouw positionering en zoekwoordenonderzoek bepalen we doelen en stel ik een zoekmachine optimalisatie strategie voor je op. Een strijdplan waarmee je aan de slag kunt.

 

Technisch geen obstakels

Om te voorkomen dat je niet goed vindbaar bent doordat zoekmachines blokkades kunnen ervaren op jouw website, check ik jouw website op technische issues en verbeteringen.

Lokale vindbaarheid

Ik help je vast met het aanmaken van een bedrijfsprofiel voor Google Zoeken en Google Maps. Zo wordt jouw bedrijf alvast gevonden.

Meetbare resultaten

Ik help je met de implementatie van Google Search Console en Google Analytics. De twee basistools van Google waarmee je onder andere inzicht krijgt in hoe jouw website gevonden wordt en hoeveel bezoekers jouw website heeft.

Cursus SEO copywriting en content strategie

In 3 dagdelen leer je alles over hoe je moet schrijven voor het web. We stellen daarnaast een content strategie op. Hierdoor kun je na afronding van het kickstart programma zelf aan de slag.

Zelfstandig aan het werk

Na afronding van het programma lopen we alles samen nog een keer door. Doel is dat jij je zeker voelt vanaf hier zelfstandig prachtige plekken in de zoekresultaten kunt veroveren.

 De genoemde prijs is inclusief 4 besprekingen op een locatie in de regio Arnhem (35 km vanaf het centrum van Arnhem. Val je buiten deze regio nodig ik je graag uit in Arnhem of worden extra reiskosten berekend.)

De besprekingen zijn de volgende:

  • Kennismakingsgesprek
  • Positioneringsgesprek
  • Bespreking van de uitkomsten van het zoekwoordenonderzoek en de technische review +  het doornemen van jouw doelstellingen voor het opstellen van de SEO strategie
  • Evaluatiegesprek

Voor 2.950,- een compleet pakket

Wil jij ook een Reusachtig online resultaat bereiken? Neem het complete SEO pakket af dat speciaal is samengesteld voor starters en kleine ondernemers.

✓ online positionering
✓ zoekwoordenonderzoek
✓ SEO strategie bepaling
✓ technische review
✓ lokale vindbaarheid
✓ meetbare resultaten
✓ cursus SEO copywriting

 

Wil je niet gelijk het hele pakket afnemen, maar heb je hulp nodig op een van de vlakken? Natuurlijk kan dat. Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Over jouw persoonlijke begeleider

Debbie Soplantila – Rözer in online marketeer in hart en nieren, met een berg ervaring en specialisatie in zoekmachine optimalisatie. Al veel bedrijven hebben geprofiteerd van haar expertise en honderden extra organische bezoekers gekregen. Dat levert ze iedere maand weer extra omzet op.  Lees meer over Debbie Soplantila – Rözer en Reusachtig.

Wil je meer weten over het SEO pakket? Neem contact op of stuur een berichtje.

11 + 3 =

Reusachtig

Medeastraat 39
6846ZA Arnhem

0628413926

info@reusachtig.nl

KvK: 73746398
BTW: NL138578084B01
Bank: NL27KNAB0258359889