Copywriting portfolio

  1. Reusachtig
  2.  » 
  3. SEO-copywriting
  4.  » Copywriting portfolio

Reusachtig is ervaren in het schrijven van vlotte teksten die resultaten opleveren. Benieuwd naar mijn werk? Hier vind je een selectie van eerder geschreven teksten.

Reusachtig is expert in SEO en SEO-webteksten schrijven. Content die meetbare resultaten behalen. Dat is waar ik voor sta. Wil jij ook jouw doelen gaan behalen? Besteed het schrijven van jouw teksten dan uit.

SEO-copywriting & blogs

Reusachtig is SEO-specialist met oog voor content. Ik schrijf teksten op basis van zoekmachinedata en met oog voor jouw doelgroep. Zo help ik je aan een tekst die gevonden wordt én doet wat hij moet doen.

Bekijk onderstaand een aantal teksten die eerder geschreven zijn.

Blogartikelen

Onderwerpen voor blogartikelen bepaal ik op basis van zoekwoorden.
Bekijk een aantal voorbeelden:

Overige artikelen

Reusachtig Debbie en Marit

Waarom je teksten laten schrijven door Debbie?

✓ Zoekmachine data vormt altijd de basis
✓ Teksten zijn altijd volledig SEO geoptimaliseerd
✓ Ik verdiep mij echt in jouw bedrijf en de doelgroep
✓ De teksten worden zo geschreven, dat bezoekers worden overtuigd ook echt actie te ondernemen
✓ Meetbare resultaten

SEO-teksten voor hele websites of producten en diensten

Prikkelende content om top of mind te blijven

Voor EUclaim werken wij een vast aantal uur in de week inhouse. Wekelijks schrijven wij blogs, nieuwsartikelen, persberichten, social media posts en webpagina’s. Zo zorgen we ervoor dat vliegtuigpassagiers EUclaim weten te vinden als ze te maken krijgen met een vluchtprobleem.

Een strakke website vol met waardevolle content

Op de nieuwe SEO-geoptimaliseerde website van Procestechniek.nl moest pakkende en converterende content komen. Voor zowel de werkzoekende als de bedrijven en de recruiters in de procestechniek hebben we duidelijke webpagina’s geschreven en waardevolle blogs.

Teksten die studenten aanspreken

SURFspot wou inzetten op pagina’s die nieuwe studenten aanspreken. Als zij aan het begin van hun studie al kennismaken met SURFspot, betekent dat zeker 4 jaar lang een waardevolle klant. Zo hebben wij onder andere pagina’s geschreven voor studenten in verschillende studentensteden.

Een nieuw concept waarvan je zin krijgt om zelf te gaan klussen

Het nieuwe concept Zelfjehuisschilderen.nl moest in de markt gezet worden. Op basis van zoekwoordonderzoek kun je strategische keuzes maken: waar richt je je op zodat er snel geld in het laatje komt? En goede content zorgt ervoor dat de klant over gaat tot actie. Om het concept de lucht in te krijgen is er gekozen om te richten op lokale zoekvolumes. Zo hebben we onder andere een pagina geschreven voor ‘kleuradvies Arnhem’.

Lucassen BC

Je vindbaarheid vergroten doe je met waardevolle content. Zo hebben wij voor Lucassen Bouw Constructies pagina’s geschreven die laten zien wat voor mooi werk zij leveren. Dat schept vertrouwen bij potentiële opdrachtgevers en ze worden goed vindbaar op hun expertise.

Nieuwe verbinder tussen specialistische fabrikanten en organisaties

Voor Adhesive Platform werken we samen met een Engelstalige copywriter. Wij doen het onderzoek en leveren het wireframe aan voor de tekst, hij vult de tekst in. Of wij leveren een Engelse tekst die nog een laatste goede check krijgt op Engels taalgebruik. Zo helpen we Adhesive Platform groeien tot hét platform voor maatwerk in industriële lijmen.

Vitacon Luteijn

Voor de nieuwe website van Vitacon Luteijn hebben we teksten geschreven over verschillende HRM-onderwerpen, zoals assessments, e-HRM en Arbo. Het doel was vindbare teksten schrijven die de juiste doelgroep aan spreken: de organisaties en managers, niet de particulier of de werknemer.

TeKloeze riooltechniek

Voor TeKloeze riooltechniek zijn alle dienstenpagina’s, de pagina’s onder ‘rioolproblemen’ en de doelgroepenpagina’s (zakelijk, particulier en non-profit) geschreven door Reusachtig. Van verstopte putjes tot wat TeKloeze doet in verschillende markten.

Slijperij Van Hal

De goede service en dienstverlening van Slijperij Van Hal was slecht bekend onder een bevoorrecht aantal vaste klanten. Met behulp van zoekmachine optimalisatie hebben we dit vindbaar gemaakt voor veel meer klanten in de regio. Zo weet iedereen in en rond de Achterhoek Slijperij Van Hal te vinden voor het beste en scherpste slijpwerk van boren, zagen, messen en andere items.

Recruitment

De goede mensen aantrekken vraagt om goede tekst. Maar een goede en pakkende vacaturetekst schrijven die ook de beoogde kandidaten aantrekt kost veel tijd en is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Wij schrijven vacatureteksten die gevonden worden. Ook helpen wij organisaties met training en begeleiding om zelf die wervende vacaturetekst op papier te zetten.

Procestechniek.nl

Procestechniek.nl werkt samen met bedrijven in de procestechniek om goede operators bij toffe bedrijven aan het werk te krijgen. Er is een tekort aan goed personeel in de procestechniek, en werving en selectie kan helpen om ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek terecht komen. Goede wervende vacature teksten zijn daarbij een belangrijk hulpmiddel.

Lucasssen BC

Als je regelmatig nieuwe medewerkers zoekt voor dezelfde functie dan kan het verstandig zijn om een permanente vacature online te zetten. Zo hebben we Lucassen BC geholpen met vlotte en wervende vacatureteksten voor de functies waar zij vaak iemand voor zoeken.

Louwman Group

Hoe trek je de juiste mensen aan? Met content en teksten die de doelgroep aanspreekt die je voor ogen hebt. Aan de hand van training en begeleiding helpen we recruiters vacatureteksten te schrijven die dit doen.

Contact

Ben je benieuwd wat Reusachtig voor jou kan betekenen?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Stuur een e-mail naar debbie@reusachtig.nl
of bel met 026 382 65 21

Ben je benieuwd wat Reusachtig voor jou kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Stuur een e-mail naar debbie@reusachtig.nl
of bel met 026 382 65 21