Freelance SEO-tekstschrijver

 1. Reusachtig
 2.  » 
 3. SEO copywriting
 4.  » Freelance SEO-tekstschrijver

Freelance SEO-tekstschrijvers voor reusachtig online resultaat

Je hebt teksten en teksten. Teksten die prima zijn om te lezen en teksten die prima presteren. Tekstschrijvers die leuk kunnen schrijven, daar zijn er zoveel van. Maar freelance SEO-tekstschrijvers die knalgoede teksten kunnen schrijven die ook nog eens bijdrage aan jouw bedrijfsdoelstellingen, dat zijn er een stuk minder.

Reusachtig is een freelance SEO-tekstschrijver gespecialiseerd in het schrijven van online teksten. Zoals teksten voor SEO-pagina’s, blogartikelen en publicaties op social media.

Reusachtig wordt gerund door 2 enthousiaste (en universitair opgeleide) communicatie professionals. Debbie is eigenaresse van Reusachtig en online marketeer met meer dan 15 jaar ervaring. Berit is geniaal in het schrijven van teksten die geoptimaliseerd zijn voor online.

Reusachtig is gevestigd op de Gelderse Poort in Arnhem, aan de Meester B.M. Teldersstraat 7. Je bent altijd welkom om vrijblijvend te komen kennismaken met ons!

 

Klinkt leuk, in zee gaan met een freelance SEO-tekschrijver. Maar wat zijn SEO-webteksten precies?

Reusachtig schrijft SEO geoptimaliseerde teksten. Je hebt vast al eens van zoekmachine optimalisatie gehoord. Bij menig freelance tekstschrijver kun je jouw SEO-webteksten laten schrijven. Bij de een nog goedkoper dan de ander! Maar gewoon een tekst laten schrijven die aan een paar SEO-regeltjes voldoet is niet voldoende om hoog in de zoekresultaten terecht te komen. Tenzij je gevonden wilt worden op een zoekwoord waar écht helemaal niemand anders op gevonden wilt worden, maar de kans dat er iemand naar zoekt is dan ook nihil.

Met andere woorden, goedkope SEO-teksten laten schrijven zonder strategie gaat jouw niet meer klanten opleveren. En dat is waar het werk van een freelance SEO-tekstschrijver uiteindelijk wel om draait: zorgen dat jouw doelgroep jouw website makkelijk vind én tot actie over gaat. Zoals contact opnemen, een product aanschaffen of misschien een mailadres achterlaten.

Om dat doel te bereiken heb je SEO-webteksten nodig die geschreven worden door mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Laat jouw SEO-webteksten dus schrijven door échte SEO-experts.

 

Reusachtig is expert in SEO. Laat jouw SEO-webteksten schrijven door een freelance SEO-tekstschrijver van Reusachtig

De teksten die wij schrijven bevatten een aantal ingrediënten die ervoor zorgen dat ze ook wat voor jouw bedrijf gaan betekenen.

 1. Data

Reusachtig schrijft niet ‘zomaar’ teksten, maar op basis van data. Met een zoekwoordenonderzoek weten we welke zoekwoorden jou het meeste op gaan leveren. Op basis van het zoekgedrag van jouw doelgroep wordt het onderwerp bepaald of gefinetuned.

 1. SEO-copywriting

De tekst wordt op basis van die data zo geschreven dat hij goede posities kan bemachtigen in de zoekresultaten.

 1. Expertise

We verdiepen ons altijd in jouw bedrijf en gebruiken expert-kennis om de geschreven tekst zoveel mogelijk toegevoegde waarde mee te geven voor de lezer.

 1. Storytelling

In een goed verhaal wordt de lezer meegesleurd, er valt niet te ontkomen aan doorlezen. Dit doen we met storytelling. Teksten worden voorzien van een persoonlijk tintje. Dit geeft je doelgroep herkenning en een gevoel van verbintenis.

 1. Conversion copywriting

De tekst wordt conversiegericht geschreven. Het gaat er tenslotte om dat jouw bezoekers in actie komen.

 

Resultaatgerichte teksten laten schrijven door een freelance SEO-tekstschrijver

Omdat het resultaat van de SEO-webteksten die je laat schrijven bij ons voorop staat, communiceren wij altijd wat de teksten opleveren. Dat is het mooie van online: we kunnen altijd laten zien hoe goed de teksten presteren. Daar zijn we transparant in. We monitoren de prestaties van de teksten zo’n 6 maanden en rapporteren wat ze jou hebben opgeleverd.

 

Contentstrategie: welke SEO-teksten ga je laten schrijven door de freelance SEO-tekstschijver?

Weet je al wat je nodig hebt en wil je een paar ‘losse’ pagina’s geschreven hebben, dan is dat zo geregeld. Heb je nog geen helder beeld bij welke content jouw website het meeste baat heeft, kunnen we je ook helpen met een contentstrategie en content plan. 

Reusachtig is een uniek SEO-bedrijf. Wij snappen de waarde van zoekmachine data. Die data kan worden gebruikt om een soort marktonderzoek te doen. En weet je waar de vraag van de markt ligt? Dan kun je daar als bedrijf op inspringen en goed vindbare content over publiceren. Vanuit onze SEO-expertise helpen we je dan ook graag content te schrijven vanuit een strategie. Dat heeft veel meer effect dan schieten met losse flodders.

 

Waarom jouw SEO-webteksten laten schrijven door een freelance SEO-tekstschrijver van Reusachtig?

Reusachtig is groots in naam én aanpak, maar klein in organisatie en contact. Persoonlijk contact en jouw doelen staan bij ons centraal. Daarnaast:

 • hebben we meer dan 14 jaar bureauervaring
 • zorgen we voor een doelgerichte aanpak op basis van data en strategie
 • hebben we kennis van alle facetten van zoekmachine optimalisatie, ook techniek
 • passen we zoekmachine optimalisatie op maat toe voor jouw bedrijf
 • creëren we meetbare resultaten
 • en bieden we je altijd een gratis kennismakingsgesprek!

 

Wil jij aan de slag met een freelance SEO-tekstschrijver? Kom kennismaken!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact op, of kom gezellig langs op ons kantoor in Arnhem!

Waarom jouw online teksten laten schrijven door de freelance SEO-tekstschrijvers van Reusachtig?

✓ Zoekmachine data vormt altijd de basis
✓ Teksten zijn altijd volledig SEO geoptimaliseerd
✓ Wij verdiepen ons echt in jouw bedrijf en de doelgroep
✓ Wij zorgen ervoor dat bezoekers ook echt actie ondernemen
✓ Meetbare resultaten

contact

Wil je prikkelende en wervende teksten die jou meer klanten opleveren?

Neem contact op!