Blogs laten schrijven

 1. Reusachtig
 2.  » 
 3. SEO copywriting
 4.  » Blogs laten schrijven

Je zit er lang over na te denken: beginnen met bloggen. Je weet dat het goed is voor je organisatie. Je kunt kennis delen en traffic genereren op je website. Het kost je alleen zo veel tijd. En die teksten vloeien niet zomaar uit jouw pen. Een oplossing is jouw blogs laten schrijven.

Reusachtig is expert in SEO en SEO-webteksten schrijven, waaronder blogs. Blogs die meetbare resultaten behalen. Dat is waar wij voor staan. Wil jij ook jouw doelen gaan behalen? Laat blogs schrijven door een tekstschrijver van Reusachtig!

Waarom blogs laten schrijven?

Door te bloggen kun je niet alleen je kennis delen, het vergroot ook je vindbaarheid in zoekmachines. Maar waar haal je de tijd en inspiratie vandaan?

Als jij je liever focust op waar jij goed in bent, kun je er voor kiezen om je blogs te laten schrijven. Als jij je blogs laat schrijven door een SEO-tekstschrijver laat je zien wat je kennis en kunde hebt, up-to-date blijft (Google vind het ook leuk als je regelmatig wat aan je website vernieuwt)  en dat zonder dat het jou veel tijd kost! 

Bij menig tekstschrijver kun je jouw blogs laten schrijven. Bij de een nog goedkoper dan de ander! Maar gewoon een tekst laten schrijven die aan een paar SEO-regeltjes voldoet is niet voldoende om hoog in de zoekresultaten terecht te komen. Tenzij je gevonden wilt worden op een zoekwoord waar écht helemaal niemand anders op gevonden wilt worden, maar de kans dat er iemand naar zoekt, is dan ook nihil. Met andere woorden, bij een goedkope tekstschrijver jouw blogs laten schrijven zonder strategie gaat jouw niet meer klanten opleveren. En dat is waar het laten schrijven van jouw blogs uiteindelijk wel om draait: zorgen dat jouw doelgroep jouw website makkelijk vind én tot actie over gaat.

Om dat doel te bereiken heb je tekstschrijvers nodig die weten waar ze mee bezig zijn. Laat jouw blogs dus schrijven door échte SEO-experts.

 

Reusachtig is expert in het schrijven van SEO webteksten en blogs

De teksten die wij schrijven, bevatten een aantal ingrediënten die ervoor zorgen dat ze ook resultaten behalen voor jouw bedrijf.

 1. Data

Wij schrijven niet ‘zomaar’ teksten, maar gebruiken altijd data. Met een zoekwoordenonderzoek weten we welke zoekwoorden jou het meeste opleveren. Op basis van het zoekgedrag van jouw doelgroep wordt het onderwerp bepaald of gefinetuned.

 1. SEO-copywriting

De tekst wordt op basis van die data zo geschreven, dat hij goede posities kan bemachtigen in de zoekresultaten.

 1. Expertise

We verdiepen ons altijd in jouw bedrijf. We gebruiken jouw expert-kennis om de geschreven tekst zoveel mogelijk toegevoegde waarde mee te geven voor de lezer.

 1. Storytelling

In een goed verhaal wordt de lezer meegesleurd. Storytelling leent zicht daar goed voor. Teksten worden voorzien van een persoonlijk tintje. Dit geeft je doelgroep herkenning en een gevoel van verbintenis.

 1. Conversion copywriting

De tekst wordt conversiegericht geschreven. Het gaat er tenslotte om dat jouw bezoekers in actie komen.

 

Blogberichten die resultaat opleveren

Omdat het resultaat van de blogs die je laat schrijven voorop staat, communiceren wij altijd wat de blogs opleveren. Dat is het mooie van online: we kunnen altijd laten zien hoe goed de teksten presteren. Daar zijn we transparant in. We monitoren de prestaties van de blogs zo’n 6 maanden en rapporteren wat ze jou hebben opgeleverd.

 

Contentstrategie: welke blogs ga je laten schrijven?

Weet je al wat je nodig hebt en wil je een paar ‘losse’ blogs geschreven hebben, dan is dat zo geregeld. Heb je nog geen helder beeld bij welke content jouw website het meeste baat heeft, kunnen we je ook helpen met een contentstrategie en contentplan.

Reusachtig is een uniek SEO-bedrijf. Wij snappen de waarde van zoekmachine data. Die data kan worden gebruikt om een soort marktonderzoek te doen. En weet je waar de vraag van de markt ligt? Dan kun je daar als bedrijf op inspringen en goed vindbare content over publiceren. Vanuit onze SEO-expertise helpen we je dan ook graag blogs te schrijven vanuit een strategie. Dat heeft veel meer effect dan schieten met losse flodders.

 

Waarom jouw blogs laten schrijven door Reusachtig?

Reusachtig is groots in naam én aanpak, maar klein in organisatie en contact. Persoonlijk contact en jouw doelen staan bij ons centraal. Daarnaast:

 • hebben we meer dan 14 jaar bureauervaring
 • zorgen we voor een doelgerichte aanpak op basis van data en strategie
 • hebben we kennis van alle facetten van zoekmachine optimalisatie, ook techniek
 • passen we zoekmachine optimalisatie op maat toe voor jouw bedrijf
 • creëren we meetbare resultaten
 • en bieden we je altijd een gratis kennismakingsgesprek!

 

 

Wil jij jouw blogs laten schrijven door Reusachtig? Kom kennismaken!

Ben je benieuwd of wij de tekstschrijver voor websites zijn waarmee jij goed samen kan werken? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvende kennismaking! Kom gezellig langs op ons kantoor in Arnhem of we spreken ergens af wat jouw uitkomt. We zijn een gezellig klein en specialistisch SEO-bedrijf, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Waarom blogs laten schrijven door de dames van Reusachtig?

✓ Zoekmachine data vormt altijd de basis
✓ Teksten zijn altijd volledig SEO geoptimaliseerd
✓ Wij verdiepen ons echt in jouw bedrijf en de doelgroep
✓ Wij zorgen ervoor dat bezoekers ook echt actie ondernemen
✓ Meetbare resultaten

contact

  Wil je prikkelende en wervende blogs laten schrijven?

Neem contact op!