SEO copywriting

  1. Reusachtig
  2.  » SEO copywriting

Het schrijven van SEO teksten uitbesteden

Wil je goede en prikkelende teksten voor jouw website, maar ontbreekt het aan schrijftalent of tijd? Laat het ons doen! Je bespaart jezelf tijd én je weet zeker dat je effectieve (vindbare) teksten krijgt.

Er zijn genoeg tekstschrijvers die leuke teksten kunnen schrijven. Of die teksten ook effectief zijn is een tweede.
Je wilt teksten die:
• Lekker lezen en prikkelen
• Bezoekers trekken vanuit zoekmachines
• Verleiden tot actie

Uiteindelijk wil je natuurlijk dat de teksten jou ook wat op leveren. Meer autoriteit, meer bezoekers, meer conversies.

Ja, natuurlijk wil je dat. Dus als je besloten hebt het schrijven van teksten voor jouw website uit te besteden zijn er legio tekstschrijvers te vinden. En bakken vol tekstschrijvers die zeggen SEO copywriters te zijn. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd. Iedereen mag zich ‘SEO tekstschrijver’ noemen. Maar geloof ons, 9 van de 10 heeft werkelijk geen idee hoe SEO nu écht werkt. Al jaren checken wij voor bedrijven teksten die zijn geschreven door ‘SEO tekstschrijvers’. Vaak stelt het ons teleur. Het is meer dan een goede titel en koppen schrijven. Het is een kunst een goede tekst te schrijven die ook effectief bezoekers trekken en deze weten te verleiden tot actie.

 

SEO teksten geschreven op basis van data

Reusachtig schrijft niet ‘zomaar’ teksten, maar op basis van data. Met een zoekwoordenonderzoek weten wij welke zoekwoorden jou het meeste op gaan leveren. Op basis van die uitkomsten wordt jouw teksten helemaal geoptimaliseerd.

 

SEO teksten geschreven met de controle waar jij happy van wordt

Ben je bang dat wij de boodschap niet goed over kunnen brengen omdat er specifieke productkennis of branchekennis nodig is? Of wil je juist dat er met een frisse blik wordt geschreven in jip-en-janneke taal? Jij bepaalt zelf in hoeverre wij de inhoudt bepalen.

1) Door het laten herschrijven of redigeren van teksten
Op deze manier weet je zeker dat jouw kennis goed uit de verf komt én de tekst geoptimaliseerd is. Je kunt zelf op een klad uitwerken wat jij zeker terug wilt zien in een tekst en laat de rest aan ons over. Jij hoeft je dus niet druk je maken over alle SEO ranking factors. Dit is de meest effectieve (en dus goedkopere) manier om een fantastisch resultaat te krijgen.

2) Door van scratch-af-aan teksten te laten schrijven
Of het nu om product pagina’s, diensten pagina’s, blog pagina’s of een andere pagina gaat.

 

SEO copywriting met resultaat

Twijfel je of wij tot die kleine groep SEO copywriters behoren die wel weet hoe het werkt?
3 maanden na het online gaan van de tekst die wij voor je hebben geschreven geven wij je  feedback over wat het jou heeft opgeleverd. Het zal je verbazen.

 

SEO content strategie

Weet je al wat je nodig hebt en wil je een paar ‘losse’ pagina’s geschreven hebben? Dan is dat zo geregeld. Heb je nog geen helder beeld bij welke content jouw website het meeste baat heeft, kunnen wij je ook helpen met een contentstrategie en contentplan.

Hebben wij je niet kunnen overtuigen en wil je zelf aan de slag? Misschien is de cursus SEO copywriting wat voor jou.

Waarom jouw online teksten laten schrijven door Reusachtig?

✓ Zoekwoordenonderzoek vormt altijd de basis
✓ Meetbare resultaten
✓ Gebaseerd op content strategiën die jouw bedrijf het meeste op gaan leveren.

contact

Wil je prikkelende en wervende teksten die jou meer klanten opleveren?

Neem contact op!