SEO-copywriting

  1. Reusachtig
  2.  | SEO-copywriting

SEO-copywriting voor resultaatgerichte online teksten

Je hebt teksten en teksten. Teksten die prima zijn om te lezen en teksten die prima presteren. Copywriters die leuk kunnen schrijven, daar zijn er zoveel van. Maar copywriters die knalgoede teksten kunnen schrijven die meetbare resultaten behalen? Daar zijn er niet zoveel van.

Teksten worden geschreven met een doel. Of het nu om een roman gaat, een whitepaper of een blog: iedere tekst heeft een doel dat je wilt bereiken. Al helemaal jouw webteksten! Want met de teksten op jouw website wil je jouw bezoeker overtuigen om over te gaan tot actie.

Reusachtig is SEO-specialist en SEO-copywriter. Mijn aanpak is doelgericht en op basis van data. Je wilt namelijk ook dat de bezoekers wat doen. Zoals contact opnemen, een product aanschaffen of misschien een mailadres achterlaten. Want dan pas heb je wat aan de investering die je doet om teksten te laten schrijven.

Vooraf bepalen we de doelstelling. Wat wil je met de teksten bereiken? Nadat de teksten online staan, monitor ik de resultaten. Geheel transparant. Zo weet je ook of jouw investering een goede investering is.

Waarom SEO-copywriting door Reusachtig?

Er zijn genoeg tekstschrijvers die leuke teksten kunnen schrijven. Of die teksten ook effectief zijn is een tweede.
Je wilt teksten die:
• Lekker lezen en prikkelen
• Bezoekers trekken vanuit zoekmachines
• Verleiden tot actie

Uiteindelijk wil je natuurlijk dat de teksten jou ook wat op leveren. Meer autoriteit, meer bezoekers, meer conversies.

Er zijn er legio tekstschrijvers te vinden. Tekstschrijvers die zeggen SEO-copywriters te zijn. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd. Iedereen mag zich ‘SEO-tekstschrijver’ noemen. Maar in werkelijkheid heeft 9 van de 10 geen idee hoe SEO nu écht werkt. Al jaren controleer ik voor bedrijven teksten die zijn geschreven door ‘SEO-tekstschrijvers’. Vaak stelt het teleur. SEO-copywriting is meer dan een goede titel en koppen schrijven. Het is een kunst een goede tekst te schrijven die ook effectief bezoekers trekt, en bezoekers weet te verleiden tot actie.

SEO-copywriting met de volgende ingrediëntenlijst

De teksten die ik schrijf, bevatten een aantal ingrediënten die ervoor zorgen dat ze ook resultaten behalen voor jouw bedrijf.

1. Data

Reusachtig schrijft niet ‘zomaar’ teksten, maar op basis van data. Met een zoekwoordenonderzoek weten we welke zoekwoorden jou het meeste op gaan leveren. Op basis van het zoekgedrag van jouw doelgroep bepalen we het onderwerp of de insteek van de pagina.

2. SEO-copywriting

Op basis van die data schrijf ik de teksten. Met de uitkomsten van het zoekwoordenonderzoeken bepalen we niet alleen de onderwerpen, de geschreven tekst wordt volledig geoptimaliseerd. Hierdoor zullen de teksten goede posities bemachtigen in de zoekresultaten.

3. Expertise

Ik verdiep mij altijd in jouw bedrijf en gebruik jouw expert-kennis. Daardoor geef ik jouw teksten zoveel mogelijk toegevoegde waarde voor de lezer.

4. Storytelling

Teksten worden voorzien van een persoonlijk tintje. Dit geeft je doelgroep herkenning en een gevoel van verbintenis.

5. Conversion copywriting

De tekst wordt conversiegericht geschreven. Het gaat er tenslotte om dat jouw bezoekers in actie komen.

SEO-teksten geschreven met de controle waar jij blij van wordt

Ben je bang dat ik de boodschap niet goed over kan brengen, omdat er specifieke productkennis of branchekennis nodig is? Of wil je juist dat er met een frisse blik wordt geschreven in jip-en-janneke taal? Jij bepaalt zelf de inhoud en schrijfstijl.

1) Door het laten herschrijven of redigeren van teksten
Op deze manier weet je zeker dat jouw kennis goed uit de verf komt én de tekst geoptimaliseerd is. Je kunt zelf op een klad uitwerken wat jij zeker terug wilt zien in een tekst en laat de rest aan mij over. Jij hoeft je dus niet druk je maken over alle SEO-rankingfactors. Dit is de meest effectieve manier om goede resultaten te behalen.

2) Door van scratch-af-aan teksten te laten schrijven
Of het nu om productpagina’s, dienstenpagina’s, blogpagina’s of een andere pagina gaat. Bespaar jezelf de tijd en besteed het schrijven van de teksten volledig uit.

SEO-copywriting met resultaat

Twijfel je of ik wel tot die kleine groep SEO-copywriters behoor die wel weet hoe het werkt? 3 maanden na het online gaan van de tekst die ik voor je heb geschreven geef ik je feedback over wat het jou heeft opgeleverd. Alles op basis van data.

SEO-contentstrategie

Weet je al wat je nodig hebt en wil je een paar ‘losse’ pagina’s geschreven hebben? Dan is dat zo geregeld. Heb je nog geen helder beeld bij welke content jouw website het meeste baat heeft, dan help ik je graag met een contentstrategie en contentplan.

Wil je ondanks alle voordelen toch liever zelf aan de slag? Misschien is de cursus SEO-copywriting dan wat voor jou.

Eerst voorbeelden zien?

Reusachtig schrijft al jaren teksten voor verschillende bedrijven. Onderstaand vind je een aantal bedrijven waarmee ik intensief samenwerk.
Meer voorbeelden? Bekijk dan het portfolio of lees de blogs van Reusachtig. Staan er geen voorbeelden tussen die lijken op jouw dienstverlening? Neem dan even contact op, dan stuur ik je wat voorbeelden toe.

 

Waarom SEO-copywriting van Reusachtig?

✓ Zoekmachinedata vormt altijd de basis
✓ Conversiegerichte en SEO-geoptimaliseerde teksten
✓ Jouw kennis en expertise staat centraal
✓ Meetbare resultaten
✓ Gebaseerd op contentstrategiën die jouw bedrijf het meeste op gaan leveren.

Vertrouwd door meer dan 30 fantastische bedrijven

Contact

Ben je benieuwd wat Reusachtig voor jou kan betekenen?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Stuur een e-mail naar debbie@reusachtig.nl
of bel met 026 382 65 21

Ben je benieuwd wat Reusachtig voor jou kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Stuur een e-mail naar debbie@reusachtig.nl
of bel met 026 382 65 21