Referenties

  1. Home
  2.  » Referenties

Ik heb Reusachtig leren kennen toen ik met mijn bedrijf zelfjehuisschilderen een nieuwe weg in wilde slaan. Debbie is een ongelofelijk sympathieke vrouw en kan met zoveel enthousiasme over haar vakgebied vertellen dat zelfs een leek snapt waar zij het over heeft.
De korte lijnen, snelle communicatie en het geleverde eindproduct zorgden voor een zeer goede samenwerking.
Reusachtig, Debbie is echt een aanvulling geweest op ons bedrijfsproces. Zij heeft een duidelijk goed onderbouwd plan neergelegd en alle betrokken personen wisten precies waar het om ging. Dat is ook waar Debbie voor staat: een reusachtig resultaat.

Jos Burgers

Zelfjehuisschilderen.nl

“De training ‘Effectieve vacatureteksten schrijven” was heel leerzaam. Zo had ik vacatureteksten nog nooit bekeken! Dankzij de training lukt het mij veel sneller goede vacatureteksten te schrijven. Bovendien merkte ik al resultaten in het aantal aanmeldingen ten opzichte van mijn oude vacatureteksten. Het is zeker een aanrader!”

Timothy van 't Hoff

Procestechniek.nl

“Debbie verdiept zich oprecht, denkt mee en schrijft heldere, passende teksten. En het belangrijkste: met resultaat!”

Marc Ettema

Tara Skincare

“Mijn website had al langer aandacht nodig. Toen kwam Debbie op mijn pad en zij wist mij op een prettige manier en met veel expertise in te laten zien wat mijn site nodig had om zichtbaar en weer modern te worden.”

Jasper Schuur

Praktijk The Feeling

“Jij hebt ons echt anders laten kijken en denken en daar zijn we je heel dankbaar voor.”

Janneke & Sandra

Look and Feel Style Concepts

Wij hadden een specifieke opdracht voor Debbie, wij wilden graag op een aantal vlakken advies. Wij hebben aanbevelingen ontvangen op basis van een zoekwoorden onderzoek, een technische review van onze website, linkbuilding suggesties, google my business en een verbetering voor de lokale vindbaarheid. Ik kan stellen dat dit zeer deskundig is gebeurd, ik vond het zo goed dat ik graag deze review achter wil laten zodat anderen kunnen lezen hoe ik de service en deskundigheid heb ervaren en wat Debbie (Reusachtig) anderen kan bieden. Ook de communicatie heb ik als zeer prettig ervaren. Bedankt!
Karin de Vries

GoSpain

De SEO-cursus was duidelijk en praktisch. Debbie legt helder uit en gebruikt voorbeelden uit de praktijk. Ze is enthousiast over haar vak en dat merk je. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en na de cursus keek ik er naar uit om zelf aan de slag te gaan met SEO. Gelukkig kon dat direct, want tijdens de cursus heb ik geoefend met een van mijn eigen opdrachten. Zo kon ik het geleerde direct uitproberen én ik ging naar huis met voldoende onderzoeksgegevens en ideeën. Door het volgen van de SEO-cursus ben ik een betere copywriter geworden. Het is een aanrader!

Nathalie Kazdal

Schrijf en Vertel

Debbie is echt zo’n technical babe waarvan je denkt: hoe dóet ze dat?! Ze heeft mijn website www.contentgarden.nl in no-time naar een snelle ladingstijd gekregen en en passant ook nog wat andere technische drempels weggenomen. Dit is anderhalf jaar geleden en mijn website draait nog steeds top. Debbie heeft diepgaande interesse in haar vak en ze gaat echt tot het gaatje om je probleem op te lossen. Ze heeft me nog nooit teleurgesteld. Als ik ooit een nieuwe website nodig heb, is Debbie weer de eerste die ik bel. Bovendien is ze prettig in de omgang en kan ze heel goed luisteren.

Anne Malsy - Mink

Content Garden

Bij de lancering van mijn nieuwe dienst ‘het boek van je leven’ heeft Debbie mij geholpen het product te omschrijven en een prachtige landingspage neer te zetten. 

Marcel Rözer

puntjes-op-de-o

Toen we net begonnen met RS Rioolservice heeft Debbie ons geholpen ons snel online te profileren. We wilden het simpel houden. Dankzij Debbie stond er in no-time een pagina online met korte teksten over onze dienstverlening. Dat heeft ons geholpen een vliegende start te maken.

Shanna van den Hul

GS Rioolservice

Zij werken ook met Reusachtig