Referenties

  1. Reusachtig
  2.  | Referenties

“Debbie heeft mij geholpen met het verbeteren van de vindbaarheid van mijn praktijk. Nadat ze wat aanpassingen heeft gedaan op mijn website kreeg ik steeds meer aanmeldingen. Inmiddels ben ik gestopt met mensen op de wachtlijst plaatsen. Ik krijg meerdere aanmeldingen per week en soms zelfs per dag. En dat zonder verder reclame te maken. Het werk van Debbie heeft zich geloond!”

Alex Berendsen

EFT-Relatietherapeut

EUclaim zet zit in voor de rechten van vliegtuigpassagiers. Gedupeerde passagiers kunnen via EUclaim een claim indienen. Al vanaf dag een is Hendrik CEO en het gezicht van EUclaim. 

“De samenwerking met Reusachtig gaat terug naar de tijd dat Debbie via een andere partij voor ons werkte. Wij waren zeer tevreden over haar vakkennis en werkzaamheden en zijn later rechtstreeks met Debbie gaan werken.

Haar rol binnen EUclaim is letterlijk Reusachtig groot. Samen met de rest van de marketingafdeling vormt zij de basis voor ons bedrijf. In deze basis werkt Reusachtig naadloos samen en zorgt voor een optimaal resultaat; elke week opnieuw. De communicatie verloopt altijd prettig en Debbie maakt echt tijd voor jou als klant.

Ik beveel Debbie zeker aan voor een ieder die op zoek is naar een hardwerkende vrouw die van cijfers haar passie heeft gemaakt, graag meedenkt en opzoek gaat naar nieuwe mogelijkheden in de markt.”

Hendrik Noorderhaven

EUclaim

“Ik heb Reusachtig leren kennen toen ik met mijn bedrijf zelfjehuisschilderen een nieuwe weg in wilde slaan. Debbie is een ongelofelijk sympathieke vrouw en kan met zoveel enthousiasme over haar vakgebied vertellen dat zelfs een leek snapt waar zij het over heeft.
De korte lijnen, snelle communicatie en het geleverde eindproduct zorgden voor een zeer goede samenwerking.

Reusachtig, Debbie, is echt een aanvulling geweest op ons bedrijfsproces. Zij heeft een duidelijk goed onderbouwd plan neergelegd en alle betrokken personen wisten precies waar het om ging. Dat is ook waar Debbie voor staat: een reusachtig resultaat.”

Jos Burgers

Zelfjehuisschilderen.nl

“De training ‘Effectieve vacatureteksten schrijven” was heel leerzaam. Zo had ik vacatureteksten nog nooit bekeken! Dankzij de training lukt het mij veel sneller goede vacatureteksten te schrijven. Bovendien merkte ik al resultaten in het aantal aanmeldingen ten opzichte van mijn oude vacatureteksten. Het is zeker een aanrader!”

Timothy van 't Hoff

Procestechniek.nl

“Debbie verdiept zich oprecht, denkt mee en schrijft heldere, passende teksten. En het belangrijkste: met resultaat!”

Marc Ettema

Tara Skincare

“Debbie geeft geen training uit het boekje, Debbie laat liever haar praktijkervaring spreken. Dit betekent geen wollige marketingtermen, maar juist een training Search Console die perfect aansluit bij jou en je bedrijf.”

Jerry Marcus

Online marketeer, EUclaim

“Mijn website had al langer aandacht nodig. Toen kwam Debbie op mijn pad en zij wist mij op een prettige manier en met veel expertise in te laten zien wat mijn site nodig had om zichtbaar en weer modern te worden.”

Jasper Schuur

Praktijk The Feeling

“Jij hebt ons echt anders laten kijken en denken en daar zijn we je heel dankbaar voor.”

Janneke & Sandra

Look and Feel Style Concepts

“Wij hadden een specifieke opdracht voor Debbie, wij wilden graag op een aantal vlakken advies. Wij hebben aanbevelingen ontvangen op basis van een zoekwoorden onderzoek, een technische review van onze website, linkbuilding suggesties, google my business en een verbetering voor de lokale vindbaarheid. Ik kan stellen dat dit zeer deskundig is gebeurd, ik vond het zo goed dat ik graag deze review achter wil laten zodat anderen kunnen lezen hoe ik de service en deskundigheid heb ervaren en wat Debbie (Reusachtig) anderen kan bieden. Ook de communicatie heb ik als zeer prettig ervaren. Bedankt!”

Karin de Vries

GoSpain

“De SEO-cursus was duidelijk en praktisch. Debbie legt helder uit en gebruikt voorbeelden uit de praktijk. Ze is enthousiast over haar vak en dat merk je. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en na de cursus keek ik er naar uit om zelf aan de slag te gaan met SEO. Gelukkig kon dat direct, want tijdens de cursus heb ik geoefend met een van mijn eigen opdrachten. Zo kon ik het geleerde direct uitproberen én ik ging naar huis met voldoende onderzoeksgegevens en ideeën. Door het volgen van de SEO-cursus ben ik een betere copywriter geworden. Het is een aanrader!”

Nathalie Kazdal

Schrijf en Vertel

“Debbie is echt zo’n technical babe waarvan je denkt: hoe dóet ze dat?! Ze heeft mijn website  in no-time naar een snelle ladingstijd gekregen en en passant ook nog wat andere technische drempels weggenomen. Dit is anderhalf jaar geleden en mijn website draait nog steeds top. Debbie heeft diepgaande interesse in haar vak en ze gaat echt tot het gaatje om je probleem op te lossen. Ze heeft me nog nooit teleurgesteld. Als ik ooit een nieuwe website nodig heb, is Debbie weer de eerste die ik bel. Bovendien is ze prettig in de omgang en kan ze heel goed luisteren.”

Anne Malsy - Mink

Content Garden

“Bij de lancering van mijn nieuwe dienst ‘het boek van je leven’ heeft Debbie mij geholpen het product te omschrijven en een prachtige landingspage neer te zetten.”

Marcel Rözer

puntjes-op-de-o

“Toen we net begonnen met RS Rioolservice heeft Debbie ons geholpen ons snel online te profileren. We wilden het simpel houden. Dankzij Debbie stond er in no-time een pagina online met korte teksten over onze dienstverlening. Dat heeft ons geholpen een vliegende start te maken.”

Shanna van den Hul

GS Rioolservice

Wil jij binnenkort ook zo’n mooie referentie geven?

Contact

Ben je benieuwd wat Reusachtig voor jou kan betekenen?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Stuur een e-mail naar debbie@reusachtig.nl
of bel met 026 382 65 21

Ben je benieuwd wat Reusachtig voor jou kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Stuur een e-mail naar debbie@reusachtig.nl
of bel met 026 382 65 21