Over Reusachtig

  1. Reusachtig
  2.  | Over Reusachtig

Over Reusachtig

Reusachtig is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Maar eigenlijk ga ik een stap verder. De focus ligt op het maken van de connectie met de doelgroep. En niet zomaar, maar met data als fundament.

Reusachtig staat synoniem voor Debbie Rözer. Mijn aanpak is altijd gericht op waar de vraag van de markt ligt. Op basis van zoekwoordenonderzoek breng ik die vraag in kaart voordat we aan de slag gaan. Ik werk resultaatgericht: resultaten van mijn werkzaamheden worden altijd gemeten en inzichtelijk gemaakt. 

Waarom Reusachtig

Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik doe wat ik doe. Het verbaast mensen vaak als ik vertel dat ik SEO-specialist ben.
“SEO specialisten zijn toch van die nerds die veel doen met computers en techniek enzo?”
Ja, ik ben een nerd. Ik doe ook wat met websitetechniek en ben gek op data. Maar waarin ik anders ben is mijn drive om anderen te helpen en mijn inlevingsvermogen.

helpen met relevante informatie


Ik kijk verder dan techniek, content en links. Ik geloof namelijk dat we leven in een kennismaatschappij. Voor mij is de ideale wereld een wereld waarin we allemaal eenvoudig de kennis kunnen vinden die ons helpt keuzes te maken in het leven. Of het nu gaat om de juiste diagnoses bij gezondheidsklachten, een goede productkeuze maken (en minder verspillen) of simpele hulp bij het kiezen van een maaltijd. Het internet gebruiken we met een reden: we zijn op zoek naar informatie. Ik geloof dat als we er met zijn allen voor zorgen dat we goede informatie verstrekken en kennis delen, we de mens verder helpen.

samenwerken met enthousiastelingen

Daarom help ik bedrijven en ondernemers graag de aansluiting te maken met hun doelgroep. Zoekmachine optimalisatie is daar onderdeel van; daarmee zorg je ervoor dat je vanuit het perspectief van de gebruiker informatie aanbiedt. Lever je goede informatie, zal de doelgroep ook eerder zaken met je doen. Deze samenwerking tussen inhoudelijke kennis en kennis over SEO levert het beste resultaat. En samenwerken doe ik het liefst met enthousiastelingen. Of het nou grote of kleine bedrijven zijn.

Over Debbie Rözer

Communicatie- wetenschap

In 2001 (ja, zo oud ben ik) startte ik met de opleiding Communicatie­wetenschap. Vooral het menselijke aspect van communicatie vond het leukste. Ik verdiepte me in sociale psychologie en studeerde af op het gebied van marketing.

Communicatiewetenschap

In 2001 (ja, zo oud ben ik) startte ik met de opleiding Communicatie­wetenschap. Vooral het menselijke aspect van communicatie vond het leukste. Ik verdiepte me in sociale psychologie en studeerde af op het gebied van marketing.

15 jaar bureau-ervaring

Begin 2007 startte ik bij Frappant. Daarna Trace, webpower, Phoundry en Onetomarket.

Al 15 jaar werk ik voor een variëteit aan klanten: groot, minder groot, business-to-business, webshops, zorg&overheid…

 

Brede online marketing-bagage

Het begon met de ontwikkeling van een CMS systeem voor jobsites van gemeenten. Daarna verzamelde ik al snel meer bagage. Ik schreef functioneel ontwerpen voor websites, stuurde developers aan, testte software, werkte aan e-mailmarketing, vette landingspages, dikke webshops. Op programmeren na kon ik bijna alles. Ik zocht uitdaging en verdieping.

Specialisatie in zoekmachine optimalisatie

In 2015 sloeg ik een andere weg in. Ik ging proeven aan web analytics, search advertising en zoekmachine­optimalisatie. En dat laatste vond ik het leukst. Ik volgde opleidingen en begon als SEO consultant. Met de juiste support en die dikke koffer bagage waren alle ingrediënten compleet en haalde ik binnen no-time mooie resultaten.

2019: start Reusachtig

Sinds september 2019 bestaat Reusachtig. Dat doen wat ik het allerleukste vindt en alle vrijheid ervaren om buiten de kaders van marketingbureaus te denken, daarom is Reusachtig er!

Meer weten? Bekijk mijn pagina op LinkedIn  

De naam Reusachtig

Met 165 centimers ben ik niet lang. Dik ben ik ook niet. Verwacht dus geen log lijf als je mij ontmoet. Reusachtig is een knipoog naar mijn meisjesnaam: Debbie Rözer (spreek uit als ‘Reuzer’).

Reusachtig staat symbool voor ‘mezelf kunnen zijn’ en doen waar ík gelukkig van wordt. Ik werk graag met andere ondernemers of bedrijven die ‘eager-to-learn’ zijn. Dit zijn bedrijven met een grote online groeiambitie en die hun online marketing zelf doen. Tot slot past de naam ‘Reusachtig’ ook bij mijn eigen ambitieniveau. Ik ga voor de beste (reusachtige) resultaten!

Contact

Ben je benieuwd wat Reusachtig voor jou kan betekenen?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Stuur een e-mail naar debbie@reusachtig.nl
of bel met 026 382 65 21

Ben je benieuwd wat Reusachtig voor jou kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Stuur een e-mail naar debbie@reusachtig.nl
of bel met 026 382 65 21