Reusachtig | BSO gastouder Schuytgraaf

Gastouder voor BSO opvang in Arnhem – Schuytgraaf

Ik ben Debbie Soplantila – Rözer, 36 jaar en zelf moeder van een zoon van 6 jaar (Joey) en een dochter van 5 jaar (Nova). Vanaf januari 2020 ben ik gestart als gastouder voor BSO. Tijdens schooltijden werk ik vanuit huis als ondernemer in online marketing (freelance SEO specialist). Ik ben dus altijd thuis en ook beschikbaar bij bijzonderheden zoals studiedagen of stakingen bijvoorbeeld.

Opvang kinderen 4-8 jaar uit Schuytgraaf

Omdat ik direct naast De Omnibus woon in Arnhem Schuytgraaf vang ik kinderen op van ‘de Gazelle’, ‘Confetti’ en ‘het JongLeren’ in de leeftijdsgroep 4 tot en met 8 jaar. Door kinderen op te vangen van dezelfde leeftijdsgroep zijn de activiteiten altijd voor ieder kind geschikt en zie ik mooie vriendschappen ontstaan.

Volop spelmogelijkheid en gevarieerde activiteiten

Wat ik belangrijk vindt is dat de kinderen na een intensieve schooldag lekker kunnen ontspannen en spelen.

We hebben een ruime woning met veel speelgelegenheid, zoals een glijbaan, schommels, trapeze en trampoline. Vaak maken we een hindernisbaan met diverse sportmaterialen of spelen de kinderen op het privé-parkeerterrein achter de woning met de fietsjes, stepjes en speelgoedquad. Ook rondom het huis is veel speelgelegenheid. De woning ligt aan het archeologisch veld en naast de Omnibus.

Daarnaast knutselen, schilderen, kleuren en kleien we vaak. We maken monsters, kastelen, voertuigen, prinsessen, mummies, superhelden… Ik zorg dat er altijd nieuwe ideeën en materialen zijn voor de kinderen om creatief uitgedaagd te worden.

Tot slot hebben we een grote speelgoedkast in de woonkamer met veel verkleedkleren, spelletjes, knikkerbanen, lego, voertuigen en poppenspeelgoed. Kortom, genoeg materialen om heerlijk mee te spelen en knutselen. Zijn de kinderen moe en is het teveel om actief aan de slag te gaan? We hebben alle animatiefilms van Disney die nog steeds favoriet zijn.

Uitjes

Op woensdagen en vrijdagen ga ik er graag op uit met de kinderen. Met onze 7-persoonsauto gaan we vaak op pad. Bijvoorbeeld naar de dierentuin, grote binnen- en buitenspeeltuinen in Arnhem of Nijmegen, of gewoon naar het bos of de Veluwe.

Flexibiliteit

Bij de ‘reguliere BSO’ vindt opvang vaak plaats per dagdeel. Ik bied flexibele opvang door afname per uur. Bovendien is het tot kort voor de opvang mogelijk wijzigingen door te geven, zoals opvang op een andere dag of en dagje vrij te nemen.

Ook voorschoolse opvang is mogelijk. Van maandag t/m vrijdag is opvang mogelijk van 6:30 tot 19:00 uur. Lees meer over de voorschoolse opvang >

Eten en drinken

Als ouder hoef je niets mee te geven voor de BSO. Fruit, tussendoortjes, drinken en eten zijn inbegrepen. Op de korte opvangdagen (maandag, dinsdag en donderdag) krijgen de kinderen fruit als zij uit school komen. Op de lange opvangdagen (woensdag en vrijdag) krijgen de kinderen naast fruit in de loop van de middag soms wat lekkers, zoals een koekje of waterijsje.

Kinderen die na 17:30 uur worden opgehaald eten mee met het gezin. Iedere dag wordt voor een gezonde en gevarieerde maaltijd gezorgd.

Waarom kiezen voor deze BSO gastouderopvang?

✓ Kleinschaligheid
Een schooldag met zoveel kindjes in de klas is al druk genoeg. Bij de BSO zijn maximaal 6 kinderen aanwezig.

✓ Kinderopvangtoeslag – gediplomeerd gastouder
Omdat ik gediplomeerd gastouder ben kan kinderopvangtoeslag aangevraagd worden.

✓ Goedkoper dan reguliere kinderopvang
Je betaalt € 8,- per uur (en niet per dagdeel), waardoor je voordeliger uit bent dan reguliere opvang.

✓ Flexibiliteit in opvangdagen en tijden
Op vrijdag voor 17:00 uur kun je wijzigingen doorgeven voor de daaropvolgende week.

✓ Opvang direct naast de Omnibus
Lekker makkelijk met brengen en halen, maar ook vertrouwd voor de kinderen.

✓ Ruime opvanglocatie met veel speelgelegenheid
Een kindvriendelijke tuin, een extra woonlaag speciaal voor de kinderen en veel spelmaterialen.

✓ Veel activiteiten buitenshuis
We gaan graag er graag op uit. Kinderen die op de woensdagen en vrijdagen komen krijgen een abonnement op de dierentuin en de Leemkuil.

Het gastgezin

Komt jouw kind gezellig bij ons na schooltijd? Wij zijn familie Soplantila. Onze achternaam hebben we te danken aan de vader van Quinten die uit Indonesië komt.

Joey: 6 jaar en zit in groep 3A op de Gazelle. Hij is dol op bewegen en bedenkt de gekste ‘trucjes’.
Quinten: werkt bij Rentall in Bemmel en zal na half 6 aanschuiven bij het eten.
Debbie: de gastouder. Dol op leuke dingen doen met de kinderen en een fanatieke sporter.
Nova: 5 jaar en zit in groep 1/2A van de Gazelle. Ze is gek op poppetjes, knutselen, verkleden en spaghetti.

Contact

Wil je meer weten over beschikbare plekken, een kennismakingsgesprek plannen of meer informatie?

Bel 06 28413926

E-mail: [email protected]
Adres: Medeastraat 39 | 6846 ZA  Arnhem

Impressie van de opvang

Wil je meer informatie of heb je vragen?